
Czerwone porzeczki są dobrym źródłem witamin C i PP, żelaza, garbników i przeciwutleniaczy. Dzięki zawartości dużej ilości potasu (275 md …
Czytaj WięcejCzerwone porzeczki są dobrym źródłem witamin C i PP, żelaza, garbników i przeciwutleniaczy. Dzięki zawartości dużej ilości potasu (275 md …
Czytaj WięcejWykorzystajmy sezon na te owoce, bo są one wyjątkowo cenne dla naszego zdrowia. Zawierają dużo witamin i minerałów, a także …
Czytaj WięcejWprawdzie nie powinniśmy objadać się słodyczami, ale dla tego przysmaku zróbmy wyjątek. Czekolada, zwłaszcza gorzka, dzięki zawartości dużej ilości kakao, …
Czytaj WięcejSuszone owoce są uznawane za jedne z najzdrowszych pokarmów w naszej diecie. Doskonałe zdrowie długowieczni mieszkańcy Kaukazu zawdzięczają właśnie im. …
Czytaj WięcejCytryny zawierają wyjątkowo duże ilości witaminy C, ale są też bogate w witaminy z grupy B i PP. Zasobne są …
Czytaj Więcej